Priser inkl. moms

 

 

 

 

 

 

 

Vi gör id / körkort / visum /utländska pass / all form av legitimationsfoto. Helt utan tidsbokning. Du får dina bilder på 5 min. Välkommen in

 

 Hos oss köper du Ronneby Handels Presentkort.

 

 

Framkalla dina digitala bilder hos ett proffs.

Vi erbjuder miljövänligt framkallning för dig

som tycker kvalitet är viktigt. Hos oss kan

du framkalla, göra förstoringar, fotoböcker

och fototapeter.

 

 

 

Om Företaget

Rosenquist Foto AB grundades i Ronneby 1960 av Rolf Rosenquist och har sedan dess varit specialiserade på allt inom foto och bild, dessutom framkallning av både analoga och digitala bildfiler. Vi har eget storlab i butiken och framkallar i stort sett allting själva. Sedan 1995 drivs Rosenquist Foto av  sonen Fredrik Rosenquist och butiken har sedan dess expanderat även inom telecom, data, tv m.m. Butiken har således ett brett sortiment av det mesta inom hemelektronik, men är fortsatt specialiserade på allt inom foto och bild.

Vi har dessutom eget storlabb i butiken. Vi framkallar i stort sett all film, både analog och digital själva. Vi kan t.ex göra förstoringar upp till 50x70cm i butiken.

Vi är fotografer så vi kan erbjuda fotografering av skadefoto(försäkringsskada)+givetvis all form av id kort körkort visumfoto.

Vi är sedan 2012 medlemmar i hemelektronikkedjan Audio Video som är en stark samarbetspartner.

Vårt mål är att alltid ha kunden i centrum och tillmötesgå kunden med vår personliga service.

Erbjudanden
Vi kopierar era gamla filmer till DVD!
filmhjul

Passa på nu o lämna in era gamla Super-8 / Dubbel-8 / Vhs / Vhs-C / Video-8 / Hi-8 /Dv band + Diabilder till oss för kopiering.Mycket uppskattat att kunna återuppleva gamla minnen från förr på en så enkelt sätt som att stoppa Dvd:n i sin spelare eller dator. Kontakta oss för en offert!

Senast inlagda produkter
DMC-TZ100EPS
5.790 kr
Nikon WC-E67
790 kr
Focus Extreme 8x32
Focus Extreme 8x32
2.195 kr 1.995 kr